PERICOL LA GARDUL ȘCOLII

0
95

Polițiștii din Buzău îl anchetează pe un bărbat acuzat că ar fi fost protagonistul unor obscenități consumate chiar la gardul Colegiului Pedagogic din oraș. Imagini cu un exhibiţionist care se atinge în zonele intime au fost filmate de elevele liceului și predate poliției. Oamenii legii l-au identificat şi au aflat că individul nu este la prima sa abatere de acest fel.
Un bărbat cu grave probleme comportamentale, probabil și psihice, a fost lăsat liber din nou de procurori. Individul, de 54 de ani, din Lipia, a fost surprins și filmat cu telefonul mobil, zilele trecute, de eleve ale Colegiului Pedagogic, în timp ce se atingea în zonele intime. Filmarea a ajuns și în atenția oamenilor legii, care l-au identificat ca fiind un client mai vechi. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, însă la expirarea ordonanței, bărbatul a fost lăsat să plece acasă, procurorul de caz nedispunând vreo măsură preventivă în cazul lui. Dosarul deschis pentru ultraj contra bunelor moravuri se află la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, iar procurorii trebuie să stabilească ce se întâmplă cu ancheta.
În 2016, individului i-a mai fost deschis un dosar penal pentru fapte similar, după ce a fost surprins în aceleași impostaze în zona locului de joacă din apropiere. Dosarul a fost însă clasat pe baza mărturiei bărbatului care le-ar fi declarat anchetatorilor că doar își făcea nevoile.
Individul este cunoscut de cei care locuiesc în zonă sau care traversează aleile dintre Bulevardul Bălcescu și strada Spiru Haret. De ani de zile, bărbatul, care nu are un loc de muncă, este văzut în zonă făcând gesturi scandaloase. Deși locuiește în Lipia, este văzut periodic în municipiul Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ