PERICOL PE PODUL DE LA VADU PAȘII

0
53

Sute de localnici din comuna Vadu Pasii trag un semnal de alarmă după închiderea podului. Navetistii trec zilnic pe calea ferată până ajung la microbuzele ce duc spre municipiu. Totodată oamenii se mai plâng că, până acum, nu au fost suplimentate mijloacele de transport în comun care circulă pe drumul judetean.

Aproape două săptămâni au trecut de când au fost demarate lucrările de reabilitare a podului de la Vadu Pașii. De atunci, circulația pietonală a fost închisă, iar oamenii care vor ajungă în municipiu își riscă viața mergând pe podul feroviar. Situația a devenit îngrijorătoare și sute de localnici au început să se teamă pentru viața lor și pentru siguranța copiilor.

Dinspre Consiliul Județean vin câteva vești bune pentru localnicii din Vadu Pașii. Deja s-au purtat discuții cu operatorul de transport care efectuează curse pe Drumul județean 203K pentru a suplimenta numărul de microbuze. Acestea ar urma să intre pe traseu începând de săptămâna viitoare.

Pe de altă parte, Consiliul Județean nu poate interveni pentru a opri circulația pietonală pe podul de cale ferată. Însă cei care se încumetă să circule pe refugiul trenului pot fi sancționați.

Lucrările de consolidare a podului de la Vadu Pașii sunt programate să se desfășoare pe parcursul a doi ani. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ