PERICOL PENTRU CENTRELE DE EXCELENȚĂ! MTS REFUZĂ ELIBERAREA CIS-ULUI

0
462

Probleme pentru Centrul de Excelență pe care FRF îl va înființa în perioada următoare la Buzău. Ministerul Tineretului şi Sportului a refuzat eliberarea Certificatul de Identitate Sportivă către un alt astfel de centru din țară, cel de la Deva.
Ministerul a respins cererea federației pe motiv că FRF nu poate fi în același timp organizator al competițiilor de juniori, dar și membru fondator al unui club de juniori precum Centrul de Excelență.
MTS a atras atentia FRF si că a ignorat propriile regulamente intrucat fiecare structură sportivă afiliată FRF trebuie să deţină propriul CIS. Primele două Centre de Excelenţă, de la Târgu Mureş şi Timişoara, au funcționat in stagiunea 2015-2016, fara acest document obligatoriu. Situaţia este identică si pentru centrul de la Buzău, care nu va primi acest document.
Conform unor informatii venite pe surse, sefii FRF asteapta schimbarea ministrului Tineretului si Sportului, pentru ca in locul Elisbetei Lipa, sa fi numit un ministru politic. Viitorul ministru ar urma sa fie mai indulgent si să elibereze documentul solicitat de federatie.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ