Pericolul de pe DN10 nu a fost îndepărtat

0
1

CNAIR sesizat să intervină în zona barajului Siriu
Situația de pe Drumul Național 10 în dreptul barajului Siriu este departe de a fi rezolvată. Practic, șoferii care se deplasează pe segmentul de drum pot fi accidentați în orice moment de căderea bolovanilor suspendați pe versanți. Au fost luate măsuri de moment pentru siguranța traficului rutier și există soluții tehnice care pot fi implementate, motiv pentru care a fost sesizată Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Pe Drumul Național 10, în zona barajului Siriu a fost sesizat faptul că mai multe blocuri de piatră de pe un versant sunt în pericol de a se prăbuși pe drum, punând astfel în pericol participanții la trafic. Potrivit reprezentanților Prefecturii, a fost realizată o expertiză tehnică prin care drumarii au reliefat soluțiile c ear putea fi puse în practică pentru rezolvarea situației. O situație extrem de gravă, au punctat autoritățile.
Pentru realizarea lucrărilor, Prefectura a solicitat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să intervină de urgență.
La acest moment, circulația pe DN10, în zona Siriu se desfășoară normal dar șoferii sunt rugați să acorde atenție deosebită în zona respectivă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ