PESTE 1 300 DE BUZOIENI IZOLAŢI LA DOMICILIU

0
5611

Numărul buzoienilor obligaţi să stea în izolare la domiciliu a trecut de 1 300.
La data de 20 martie, în județul Buzău se află în carantină 56 de persoane, iar pentru alte 1338 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.
În ceea ce privește testarea pentru Coronavirus,Instituţia Prefectului menționează că, până la această dată, tuturor persoanelor aflate în carantină le-au fost prelevate probe în vederea efectuării analizelor. În total, la nivelul județului, au fost făcute 105 teste pentru coronavirus, iar 98 de rezultate sunt negative, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID – 19, restul analizelor fiind în lucru.
De asemenea, în ultima perioadă, echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și autorități publice locale au efectuat verificări la domiciliile persoanelor aflate în izolare. Până în acest moment, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 300.000 de lei pentru nerespectarea izolării la domiciliu.
Până pe, 20 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate și externate .
La nivelul județului Buzău, sunt confirmate două cazuri de îmbolnăvire până la această dată.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ