Peste 100 de elevi la bursa locurilor de muncă în domeniul HoReCa

0
21

Premieră pentru administraţia locală
În data de 11 aprilie, la inițiativa Primăriei municipiului Buzău și a Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” a avut loc „Bursa locurilor de muncă în domeniul HoReCa”, organizat la Centrul „Iazul Morilor”. Au fost prezenți operatori economici din municipiul și județul Buzău care i-au întâmpinat cu multe oferte de muncă, pe toți buzoienii ce le-au călcat pragul.

CARTON
“Principalii interesați au fost elevii de liceu din cadrul liceelor duale și tehnice din Buzău, aceștia venind însoțiți de profesorii lor. Peste 100 de tineri au trecut pe la toți reprezentanții și au făcut schimb de experiențe și de contacte, fiecare dintre operatori având mai mulți înscriși pentru diferite posturi, precum ospătar, bucătar și cofetar. În urma bursei locurilor de muncă, operatorii HoReCa au fost mulțumiți de acest demers, lipsa personalului fiind o problemă majoră pentru afacerile lor, considerând că astfel de evenimente pot schimba considerabil cursul dezvoltării forței de muncă din Buzău, iar elevii au fost bucuroși că pot interacționa direct cu antreprenorii locali”, au transmis organizatorii.
A fost pentru prima dată când administraţia locală a organizat o bursă specială.
Pe parcursul lunii mai va avea loc Bursa Generală a Locurilor de Muncă, cea mai mare întâlnire dintre angajatori şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, ce va fi organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ