PESTE 170 DE STRĂZI, ÎN REPARAȚII

0
135

Peste 170 de străzi din municipiul Buzău vor intra în reparații. Primăria Buzău va accesa fonduri prin Programul Național de Investiții și va asfalta toate străzile care nu au trecut printr-un proces de reabilitare, până acum. Tot cu bani de la gâGuvern, municipalitatea va repara toate clădirile și curțile în care funcționează unitățile de învățământ din oraș.
Municipiul Buzău încă suferă la capitolul infrastructură rutieră, iar bugetul auster din acest an împiedică Primăria să asfalteze toate străzile din oraș. Pentru a rezolva totuși această problemă, municipalitatea a găsit soluția de a atrage fonduri din Programul Național de Investiții. Zilele acestea, se lucrează la devizele a peste 170 de străzi și trotuare, care ar urma să fie reabilitate cu bani de la Guvern.
În acest proiect nu vor fi cuprinse trei mari artere din oraș. Este vorba despre străzile Unirii, Transilvaniei și Aleea Industriilor, care vor intra într-un amplu proces de reabilitare, cuprins într-un proiect derulat cu fonduri europene. Dar tot cu fonduri guvernamentale, Primăria a decis să repare toate clădirile și curțile unde funcționează unități de învățământ.
Vor mai rămâne străzi pe care lucrările de asfaltare vor fi amânate. 1 Decembrie 1928, Republicii și Horticolei vor beneficia doar de câteva plombări până când Compania de Apă va înlocui țevile de azbociment sau oțel.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ