PESTE 600 CAZURI DE COVID 19 LA BUZĂU

0
19

Situația este îngrjorătoare, la Buzău. După ce miercuri, Direcţia de Sănătate Publică nouăsprezece persoane au fost confirmate cu virusul Covid-19, joi, treizeci de noi cazuri au fost raportate de Direcţia de Sănătate Publică, printre care și un copil de șapte ani.
Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, la nivelul județului Buzău, numărul total de cazuri, a depășit 600. În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate treizeci de cazuri de infectare cu COVID-19. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între șapte și optzeci și cinci de ani. Persoanele infectate au fost internate la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, în locurile disponibile, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău. La acest moment, ancheta epidemiologică este în desfășurare.
În total 613 persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid-19, de la începutul pandemiei. De asemenea, potrivit Direcției de Sănătate Publică, 555 de persoane sunt izolate la domiciliu, numărul lor fiind în creștere față de zilele trecute. În acelaşi timp, 13 persoane se află în carantină instituționalizată. Vin și vești bune, conform bilanţului oficial, până în prezent, 315 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ