PESTE O SUTĂ DE MII DE BUZOIENI S-AU VACCINAT

0
18

Procentul este în creştere după înfiinţarea de noi centre
Persoanele publice continuă să-i îndemne pe buzoieni să se vaccineze împotriva Covid 19. Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a fost, miercuri, la centrul de vaccinare de pe Bulevardul Bălcescu, din municipiul Buzău unde i-a fost administrată ce de-a doua doză de vaccin. Politicianul a transmis un mesaj, cu această ocazie, către cetăţenii judeţului, pentru a-i urma exemplul.
Buzăul are un procent în creştere de persoane imunizate, după ce autorităţile judeţene au intensificat campania prin înfiinţarea de noi centre de vaccinare. Deputatul USR Emanuel Ungureanu, a remarcat acest lucru cu ocazia vizitei la centrul de vaccinare de pe Bulevardul Bălcescu, unde a făcut rapelul cu ser Astra Zeneca.
Doar printr-o vaccinare intensivă, crede deputatul Ungureanu, se poate ajunge la o relaxare a măsurilor de siguranţă sanitară impuse de pandemia de Covid 19. Ţinta pentru acest obiectiv, ar fi un procent de 50 la sută din populaţie, care să fie imunizată, procent pentru care mai este încă mult de muncă, mai ales în zonele rurale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ