PETRE EMANOIL NEAGU CANDIDATUL PSD PRO ROMANIA

0
45

Mutare surpriză pe scena politică buzoiană, cu puţin timp înaintea stratului campaniei electorale. Partidul Social Democrat şi Pro România au format, la sfârşitul săptămânii trecute, o alianţă electorală care îl va susţine pe Petre Emanoil Neagu la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. De asemenea noua alianţă va participa la alegerile locale din luna septembrie cu liste comune pentru Consiliul Judeţean. Petre Emanoil Neagu este aşadar reconfirmat drept candidat al PSD Buzău la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, o candidatură întărită acum prin susţinerea celor de la Pro România.
Înţelegerea electorală dintre PSD şi Pro România o scoate din joc pe Carmen Ichim, fost prefect al judeţului care fusese anunţată drept candidat al Pro România la şefia Consiliului Judeţean. În noile condiţii, Carmen Ichim face un pas înapoi şi se mulţumeşte cu un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean
“În toată cariera mea profesională, atât ca prefect al județului Buzău, dar și comisar-șef al Gărzii de Mediu am găsit înțelegere și sprijin pentru toate problemele întâmpinate în județ, la actualul președinte al Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. A fost mereu interesat pentru binele cetățenilor din județ și mai ales, a fost preocupat pentru a implementa proiecte mari de dezvoltare a județului Buzău. Proiectele mele politice se suprapun, în mare măsură cu cele inițiate de actualul președinte al Consiliului Județean Buzău și o perturbare politică ar aduce o gravă atingere finalizării acestora (…). Acum, la nivelul județului Buzău, consider că avem omul potrivit, iar ajutorul meu vine să întărească această echipă de profesioniști.Am decis în cadrul Alianței P.S.D. – Pro Buzău să-i oferim sprijin, în continuare, domnului Petre Emanoil Neagu pentru funcția de președinte, iar eu voi face echipă, împreună cu domnia sa, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean”, a scris Carmen Ichim pe pagina sa de Facebook.
Şi pentru Primăria municipiului Râmnicu Sărat, PSD şi Pro România vor avea candidat comun. Candidatura pentru postul de primar revine, de asemenea unui social democrat, edilul în funcţie Sorin Cârjan.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ