Petrecere de Anul Nou și focuri de artificii

0
10

“Orășelul copiilor” în Parcul Crâng
Va fi spectacol în noaptea de Revelion. Primăria Municipiului Buzău a anunțat că va organiza o petrecere cu focuri de artificii dar și alte surprinze. Restricțiile care au fost ridicate pentru noaptea dintre ani i-a determinat pe reprezentanții administrației locale să se mobilizeze în scopul organizării unor evenimente festive.
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a propus ca în noaptea de Revelion, evenimentele specifice dedicate marcării trecerii în noul an, să poată fi organizate și desfășurate în aer liber fără a fi limitate la un anumit interval orar, la un anumit număr de participanți sau la îndeplinirea anumitor condiții de către aceștia, dar cu respectarea strictă de către organizatori a măsurilor de protecție sanitară ce vizează portul măștii de protecție și a celorlalte măsuri de diminuare a riscului epidemiologic. Prin urmare, reprezentanții Primăriei Municipiului Buzău s-au mobilizat și au anunțat petrecere.
Nu va fi organizat și tradiționalul foc de artificii iar în Parcul Crâng, cei mici vor avea parte de o mare surpriză.
Autoritățile au mai anunțat că masca nu va mai fi obligatorie în spațiile deschise iar persoanele nevaccinate ar putea merge în mall-uri în baza unor teste rapide.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ