PETRECERE MARE LA PĂNĂTĂU! Sărbătoare ajunsă la a 17-a ediție

0
309

Petrecere mare la Pănătău, în acest sfârșit de săptămână, unde administrația locală a pregătit cea de-a 17-a ediție a serbării „Floare de tei”. Micii au sfârâit pe grătare, berea a curs în halbe pentru petrecăreți, iar acordurile muzicii populare au asigurat buna dispoziție a celor prezenți la eveniment. Primarul comunei Pănătău, Nicolae Stoica, a adresat invitația tuturor buzoienilor să ia parte la Ziua Comunei. Anul acesta, pe scenă au urcat Maria Ciobanu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Mădălina Manolache, Adriana Stuparu, Diana Ioniță, Andrada și Traian Popescu, amfitrion fiind îndrăgitul prezentator și interpret Jull.
Înainte de debutul petrecerii, autoritățile locale nu au uitat nici de cei care fac cinste comunei. Nouă elevi care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului școlar au fost premiați de către Primărie.
La serbare, au fost prezenți atât locuitori ai comunei și ai localităților învecinate, cât și buzoieni dornici să petreacă timp în aer liber, într-o atmosferă de sărbătoare.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ