PETRECERE MARE, LA TISĂU, DE RUSALII

0
230

A fost petrecere mare la Tisău, de Rusalii. Autoritățile din comună au organizat cea de-a șasea ediție a Zilei comunei Tisău. Cu această ocazie, pe scena amplasată în localitate au urcat artiști cunoscuți precum Aurelian Temișan, Adrian Minune sau Ionuț și Doinița Dolănescu. Petrecerea s-a încheiat cu un foc de artificii.
De Rusalii, la Tisău a fost petrecere mare. Primarul comunei, Mihai Cristian Ionel și Consiliul Local au organizat cea de-a șasea ediție a Zilei comunei Tisău”, sărbătoare devenită deja tradiţie în zonă. Artişti celebri au urcat pe scena de la Tisău, capete de afiş fiind Aurelian Temișan, Adrian Minune, Ionuț și Doinița Dolănescu.
Totodată, atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de elevii școlii din comuna Tisău, precum și de artiștii Mădălina Manolache, Teodora Bîrsan, Mario Buzoianu, Andreea Baboi, Manuela Bordea, Nina Stamate, Miki și trupa Chihlimbar.
Cei prezenți la serbarea câmpenească au avut parte de numeroase surprize pregătite de organizatorii spectacolului, printre acestea fiind și un impresionant foc de artificii la finalul spectacolului.

Denisa Irimia/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ