PIAŢA SE MUTĂ ÎN ON-LINE

0
68

Direcţia Agricolă Buzău s-a adaptat condițiilor din acestă perioadă şi încearcă să-i ajute pe producătorii din judeţ să-şi vândă marfa. O platformă on-line de vânzare a produselor, este soluția care vine în sprijinul producătorilor agricoli din toate sectoarele.
Dacă, până acum, să mergeam în piață și să ne alegem pătrunjelul de pe masa unei bunicuțe simpatice, era un lucru firesc, în acest moment nu mai este la fel de simplu. Astfel, soluţia cea mai practică pare să fie, şi în domeniul comerţului cu produse agro-alimentare, digitalizarea pieței. Ideea a trecut de la stadiul de dorință, la cel de necesitate. În acest context, Direcția Agricolă Buzău pune la dispoziția producătorilor agricoli din județ, pe site-ul instituției www.dadrbuzau.ro, o secțiune special dedicată vânzării de produse agricole
Este o platformă pe care, înscrierea afacerii și listarea produselor este extrem de simplă, fiind destinată tuturor producătorilor buzoieni, indiferent de domeniul de activitate: brutărie, carmangerie, apicultură, florărie, lactate și produse derivate.
Pentru a putea completa informațiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. După completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronică indicată de producător. După crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anunțului.
Chiar dacă este la început , platfoma online de susținere a consumului de produse autohtone și a micilor producători şi afacerilor de familie,se dovedește a fi un real succes. Mai mult ca niciodată, este nevoie să se consume produse locale, trebuie ca în această perioadă fermierii să își desfășoare în continuare activitatea .

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ