PIERDERE GREA PENTRU HM BUZĂU! S-A ACCIDENTAT „CENTRUL” TABARCEA

0
137

Roxana Tabarcea, cel mai valoros “centru” al formaţiei locale de handbal feminin va reveni în sala de sport abia la sfârşitul lunii ianuarie. Buzoianca a suferit o accidentare care a necesitat o intervenţie chirurgicală care o va ţine multă vreme departe de sală. Oficialii buzoieni nu au găsit încă nici o soluţie viabilă pentru înlocuirea jucătoarei.
Pierderea grea pentru HM Buzău. Aflat deja în piuneze, lotul formaţiei buzoiene a mai suferit o lovitură. Este vorba accidentarea Roxanei Tabarcea, centrul echipei din Buzău. Aceasta va fi indisponibilă pentru întreg turul campionatului.
Jucătoarea a suferit o intervenţie chirurgicală la menisc, care o va ţine departe de sport cel puţin până la sfârşitul lunii ianuarie. Atunci va începe partea a doua a sezonului.
Cu doar câteva zile înaintea derby-ului cu liderul Rapid Bucureşti, situaţia buzoiencelor nu este deloc roz. Antrenorul Romeo Ilie are la dispoziţie doar 10 jucătoare, cu tot cu portarii. În aceste condiții, doar printr-o minune buzoiencele ar putea obţine victoria în confruntarea cu giuleştiencele.

REP: ANDREI PIŢIGOI;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ