Piețe volante sau bursă de mărfuri

0
23

Propunere din partea fostului viceprimar Constantin Ionescu
Fostul viceprimar al municipiului Buzău, Constantin Ionescu propune o bursă de mărfuri în municipiul Buzău care să ajute atât producătorii cât și consumatorii. Inițiativa vine ca o continuare a proiectului pe care un consilier local l-a depus la Primăria Municipiului Buzău în scopul înființării unor piețe volante.
Recent Irinel Cîrstea, consilier local municipal al USR-PLUS a propus la Buzău organizarea unor piețe volante în care micii producători autohtoni să își poată desface mărfurile. În acest fel pot fi promovate brandurile locale de produse iar relația comerciat-consumator devine mai transparentă. Astfel de piețe volante sunt organizate la nivelul tuturor orașelor mari din România. În schimb, liberalul Constantin Ionescu, fost viceprimar al municipiului Buzău vine cu o altă idee și anume înființarea unei burse de mărfuri.
Ideea fostului viceprimar al municipiului este considerate oportună de către consilierul local care a propus înființarea piețelor volante la Buzău.
Despre înființarea unor piețe volante a vorbit recent și președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu. Acesta a transmis reprezentanților Primăriei Buzău să ia exemplul administrației de la Cluj care a pus în valoare produsele locale prin organizarea unor astfel de puncte de lucru.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ