PLÂNGERE LA DNA PE NUMELE PREFECTEI! Reclamația vine din partea directorul Casei de Pensii

0
190

Prefectul judeţului Buzău s-a ales cu plângere penală după ce la începutul acestei luni a făcut o vizită de lucru fulger la Casa de Pensii. Vizita intempestivă a nemulţumit conducerea instituţiei, întrucât a fost anunţată cu doar câteva ore înainte. Directorul casei de pensii susține că acțiunea de control a depășit competențele Aureliei Mitrea.
Plângerea formulată de directorul Carmen Androne a ajuns atât la Direcția Națională Anticorupție, cât și la superiorii din cadrul Ministerului Administrațiilor și Internelor. Carmen Androne consideră că prefectul a făcut un abuz prin descinderea la instituţia publică pe care o conduce. Se reclamă și faptul că Aurelia Mitrea a refuzat să consemneze controlul în documentele oficiale.
Totodată, Carmen Androne vorbește și despre o coincidență stranie. Aurelia Mitrea a solicitat o întâlnire cu angajații Casei de Pensii, cu doar trei zile înainte de alegerile parlamentare.
Scandalul dintre Carmen Androne și Aurelia Mitrea s-a declanșat pe 8 decembrie, după ce prefectul a trimis prin fax o înştiinţare prin care anunța că, în câteva ore, va ajunge la Casa de Pensii pentru a consulta o serie de documente. Vizita s-a terminat cu un scandal între directorul Casei de Pensii şi prefectul Aurelia Mitrea, cea care a fost consilier în cadrul instituţiei publice timp de 12 ani.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ