PLANTE SUCULENTE-DECORAȚIUNI PENTRU HALLOWEEN

0
98

O buzoiancă talentată îmbină arta plantelor suculente cu Halloween-ul. Vedeta sezonului, dovleacul, a inspirat-o să adapteze popularizarea acestuia și cu ocazia unor sărbători ce nu s-au aflat în tradiţia românilor.
Toamna este marcată, ca simbol, de dovleac. Poate și datorită culorii sale, dar şi ca reprezentare pentru sărbătoarea de Halloween, o sărbătoare celtică marcată pe 31 octombrie. Pentru o buzoiancă, vedeta sezonului, dovleacul, și pasiunea pentru plante suculente, nu a împiedicat-o să adapteze popularizarea lor și cu ocazia unor sărbători de peste hotare, adoptate și de români.
Dacă până acum în arta plantelor suculente pe care Andreea o stăpânește a pus accentul pe decorații care mai de care mai trăznite și colorate care să pună în valoare frunzele acestora, acum ea s-a concentrat pe dovleac, ca element central și artistic.
Arta plantelor suculente nu se oprește aici. Resurse sunt pretutindeni, fie că este vorba despre evenimente locale, familiale, fie că este vorba de altele trecute de granițele țării, Andreea reușește să creeze cu orice ocazie, la ea găsind de la mărturii de nuntă și decorațiuni interioare, de Halloween, până la accesorii de purtat.
Plantele suculente sunt foarte ușor de îngrijit și oferă o pată de culoare locului. Și cum Halloween-ul se apropie cu pași repezi, decorațiunile din plante suculente și dovleci sunt ideale pentru a-l celebra.

Denisa Irimia/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ