Planurile lui Toma: transport metropolitan și festival de muzică

1
539
Constantin Toma, primarul mun. Buzău
Constantin Toma, primarul mun. Buzău

Primarul Constantin Toma vrea să facă din Buzău o metropolă. Proiectul este unul mai mult decât îndrăzneț, însă se referă, în primul rând, la înființarea unei linii de transport care să lege municipiul de comunele limitrofe. Pentru anul viitor, edilul și-a propus și organizarea unui festival de muzică populară, cu girul lui Benone Sinulescu.
Încă din campania electorală, Constantin Toma a lansat ideea de a prelungi liniile de transport ale Trans Bus astfel încât autobuzele să circule și în comunele limitrofe municipiului, acolo unde locuiesc mulți oameni care vin să lucreze în oraș. Discuțiile în acest sens au fost demarate, iar Constantin Toma caută soluția legală pentru înființarea liniei de transport metropolitană.
Un proiect ce ar putea fi pus în practică chiar de anul viitor se referă la partea de distracție dedicată buzoienilor. Constantin Toma vrea să organizeze un festival de muzică populară din zona Munteniei, cu girul lui Benone Sinulescu.
Este cunoscut faptul că interpretul Benone Sinulescu l-a susținut pe Constantin Toma în timpul campaniei electorale și a îndemnat buzoienii să îl voteze.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. De ce inainte sa demita din functii sa vada si aportul pe care acesti oameni au avut in cadrul acestor Societati iar dupa poate sa decida cine ramane si cine pleaca sau domnia sa doreste sa aduca oamenii dansului sa faca experiente ?

LĂSAȚI UN MESAJ