PLOMBĂRI DE PRIMĂVARĂ

0
72

Chiar dacă iarnă nu s-a terminat din punct de vedere calendaristic, vremea plăcută din ultimele zile le-a determinat pe autoritățile locale să treacă la acțiunea de plombare a gropilor din carosabil. Gropile lăsate în asfalt de zăpadă și de materialele antiderapante sunt astupate cu asfalt la rece.
La Buzău, zilele acestea s-a dat startul plombărilor la rece. Nu e o acțiune tipică pentru acest anotimp, însă Primăria a profitat de vremea bună și a trimis utilajele Urbis Serv pe străzi pentru a acoperi găurile lăsate în urmă de zăpadă şi de materialele antiderapante folosite, care au creat adevărate cratere în asfalt.
Gropile au apărut, în principal, pe străzile pe care nu s-a mai intervenit demult. Pentru că șoferii se plângeau că acestea sunt mai adânci și își strică mașinile, s-a luat decizia ca acestea să fie temporar astupate. Doar că plombele turnate cu asfalt la rece nu țin prea mult. De aceea, dacă vremea nu se strică și nu vin ploile sau ninsorile, autoritățile din Buzău sunt hotărâte să pornească stația de asfalt.
Pentru anul acesta, municipalitatea și-a propus să asfalteze integral mai multe artere mari, precum Horicolei, Aleea Industriilor sau Bulevardul 1 Decembrie 1918.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ