ADRIAN MOCANU: „TOMA E UN FESENIST PRĂFUIT”

0
298

În plină campanie electorală, PMP Buzău a primit întăriri de la un alt partid.

Ultima achiziție este Andrei Barac, fost lider al PRU Buzău, care și-a anunțat într-o conferință de presă trecerea la PMP. Barac este însoțit de Cătălin Vișan, fost secretar general al PRU Buzău.

Președintele PMP Buzău, Adrian Mocanu, cel care aspiră la un nou mandat în Camera Deputaților, a salutat decizia fostului lider al PRU Buzău.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, deputatul Adrian Mocanu i-a răspuns dur primarului, după ce edilul l-a acuzat că a intrat ilegal în posesia unor documente privitoare la bunurile și datoriile familiei Toma.

La începutul săptămânii, primarul a anunțat că dosarele fiscale ale familiei Toma au fost sustrase ilegal din arhiva situată în subsolul primăriei de către o angajată a Direcției Economice, care mai apoi s-a aruncat de la etajul trei al blocului în care locuia.

Toma a acuzat că documentele respective au circulat pe relația C-tin Boșcodeală – Ionel Tescaru – Adrian Mocanu. Ultimul i-a făcut primarului plângere la Agenția națională de Integritate pentru completarea eronată a declarației de avere.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ