PMP ȘI-A ANUNȚAT CANDIDAȚII! MATEEȘESCU ȘI-A ATACAT FOȘTII COLEGI DE LA PNL

0
203

Partidul Mișcarea Populară trimite în Parlament candidați competenți și exclusiv buzoieni a anunțat azi deputatul Adrian Mocanu, într-o conferință de presă menită a prezenta candidații PMP Buzău pentru parlamentare. La Camera Deputaților, lista este deschisă de Adrian Mocanu, urmat de fostul liberal Caton Mateeșescu și doctorul Gina Tatu. La Senat prima poziție este ocupată de avocatul Dorin Bădulescu, fost liberal de asemenea.
Conferința de astăzi a fost un bun prilej pentru foștii liberali, actuali membrii PMP de a ataca PNL. Caton Mateeșescu a anunțat că preotul Paul Negoiță a dorit să candideze din partea PNL la Primăria Buzău, dar liberalii n-au știut să profite de o asemenea ofertă. Drept dovadă s-a prezentat o fotografie cu Paul Negoiță în biroul lui Vasile Blaga, copreședinte PNL în prima jumătate a anului.
Săgețile lui Mateeșescu s-au îndreptat și înspre actualul președinte al PNL Buzău, Cristi Romanescu, acuzat că ar avea dosar penal.
Romanescu caton (Cristi Romanescu, președinte PNL Buzău)
Pemepiștii buzoieni își vor depune, oficial, candidaturile joi. Obiectivul organizației județene este de a obține mai multe voturi și mandate decât PNL.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ