PMP: „TOMA VA FI SUSPENDAT DE ANI”! „PENTRU CĂ A MINȚIT ÎN DECLARAȚIA DE AVERE”

0
157

Printr-un comunicat de presă, PMP Buzău a ținut să răspundă imediat acuzațiilor primarului C-tin Toma.
„La Agenția Națională de Integritate (ANI) există o sesizare legată de încălcarea legii de către primarul PSD Toma Constantin, care nu și-a trecut în declarația de avere datoriile de ordinul milioanelor de euro pe care le are. În sprijinul acestei acuzații, au fost indicate, atât în sesizarea transmisă ANI, cât și în fața presei, sursele informațiilor, și anume site-uri publice. Diversiunea încercată de primarul C-tin Toma este aceea de a sugera că informațiile care stau la baza sesizării ANI au fost obținute pe căi oculte. Este o minciună sfruntată, având în vedere că fiecare cetățean poate constata cu propriile mijloace adevărul parcurgând materialele publicate pe portalul instanțelor de judecată dar și pe site-ul Grup Romet. La secțiunea Download, există documente care cuprind datoriile unui primar care, în mod evident a încălcat legea, alegând să ascundă buzoienilor faptul că este dator vândut”.
Pemepiștii buzoieni susțin că Toma i-a înșelat pe buzoieni la alegerile locale și că va fi suspendat din funcție de către ANI.
„Cunoașterea adevărului de către alegători ar fi însemnat un cu totul alt rezultat al alegerilor locale din vara anului 2016. Suntem convinși că Agenția Națională de Integritate își va face datoria și, în lumina faptelor primarului PSD, care a săvârșit o evidentă faptă penală falsificându-și declarația de avere, va pune capăt mandatului acestuia. Nelegalitatea care se cercetează este falsificarea declarației de avere, nicidecum modul de obținere a informațiilor”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ