„PNL BUZĂU, CONTROLAT DE ASF ȘI FAMILIA TUDOR”! ACUZE ALE CONSILIERULUI JUDEȚEAN C. MATEEȘESCU

0
356

„PNL Buzău a fost și este controlat la vârful conducerii de celebrul ASF”. Declarația vine chiar din interiorul PNL și a fost rostită în direct la Tv Buzău de Caton Mateeșescu, consilier județean PNL.

Mateeșescu susține că subordonarea PNL Buzău față de ASF s-a făcut pe relația Doina Tudor, fostă senatoare PNL de Buzău, și soțul acesteia, Daniel Tudor, fost vicepreședinte ASF.

Mateeșescu acuză că toți cei trei posibili viitori parlamentari ai PNL, Teodor Atanasiu, Erland Cocei și Cristinel Romanescu au relații cu ASF și familia Tudor (vezi declarația din materialul video).

În relații cu ASF și familia Tudor spune Mateeșescu au fost și doi foști președinți cu greutate ai PNL Buzău, Cristi Bâgiu și George Scutaru (vezi declarația din materialul video).

La aceste acuze grave ale lui Mateeșescu, conducerea PNL Buzău a remis un comunicat de presă.

Pentru a nega relația cu ASF, șefii PNL Buzău au cerut zilele trecute demisia conducerii ASF din cauza scandalului cu asigurările piperate ale vehiculelor de transport.

„Pe fondul scandalului privind polițele RCA, PNL Buzău solicită actualei conduceri să-și asume responsabilitatea publică față de eșecul gestionării crizei RCA, iar vinovații să suporte ca atare repercusiunile impasibilității sau incompetenței lor. Este lesne de înțeles că actuala conducere a ASF ar fi trebuit să ia decizia unei retrageri onorabile cu mult timp în urmă, însă chiar și acum, în acest al doisprezecelea ceas, nu este prea târziu”.

Mateeșescu a mai criticat faptul că filiala județeană a PNL Buzău este condusă discreționar prin decizii luate la București de conducerea centrală a partidului și că în PNL Buzău nu există democrație.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ