PNL BUZĂU VOTEAZĂ CU CÎȚU

0
32

Alegerile pentru conducerea centrală a partidului vor avea loc în septembrie
Organizația județeană a PNL Buzău îl va susține pe Florin Cîțu la alegerile din septembrie organizate pentru conducerea partidului. Gabriel Avrămescu a precizat prin intermediul unui mesaj că își asumă alegerea și crede în schimbările abrupte.
Liberalii buzoieni s-au decis pe cine vor susține la toamnă cu ocazia alegerilor pentru conducerea PNL după ce o lungă perioadă de timp au dat de înțeles că sunt puși în fața unei decizii dificile. În cele din urmă, între Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, organizația județeană liberală a ales să îl susțină pe cel din urmă.
“Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred…pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare. Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicien….”, a scris pe Facebook, Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău.
Este o alegere care probabil nu va fi în concordanță cu celelalte organizații din țară, a mai adăugat liderul liberal, în schimb a ales această variantă în baza programului politic actual.
GABRIEL AVRĂMESCU FACEBOOK
“Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică….E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL”, a mai adăugat Gabriel Avrămescu.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ