PNL, IRONII LA ADRESA PSD

0
14

Despre Paris, Buzău și Țintești

Primarul Constantin Toma și social democrații buzoieni au fost ținta atacurilor liberale cu ocazia alegerilor desfășurate în acest weekend pentru șefia organizației municipale a PNL. Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a ironizat succesul primarului de Buzău pe care l-a catalogat drept o glumă.
Ironii la scenă deschisă din partea liderilor PNL după ce municipiul Buzău a câștigat premiul pentru cel mai bun brand de oraș, în cadrul unei gale organizată de către publicația Transform magazine. Aceștia au taxat succesul și reacțiile social-democraților anunțând totodată activul de partid că adversarii nu sunt în interior ci în curtea PSD.
În cadrul ședinței în care a fost ales președintele organizației municipale a PNL Buzău, a fost adus în discuție și principalul proiect al primarului Constantin Toma, cel referitor la unirea municipiului Buzău cu localitatea Țintești.
Municipiul Buzău castigatorul premiului pentru cel mai bun brand de oraș în cadrul galei Transform Awards 2021 organizată la Londra. În finala organizată de către publicația Transform magazine s-a aflat Parisul, unul dintre cele mai frumoase orașe ale Franței.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ