POLICLINICA ŞI-A RELUAT ACTIVITATEA

0
197

Veste bună pentru buzoieni, testele prelevate celor 93 de cadre medicale de la Policlinica Nicolae Titulescu , au ieșit negative. Drept urmare, Direcția pentru Sănătate Buzău a decis ca Policlinica din municipiu își reia activitatea, cu respectarea normelor de igienă și distanțare socială.
În urma unei dezinfecţii generale și a rezultatelor, care au ieşit negative pentru tot personalul care a fost testat s-a luat decizia ca începând de miercuri activitatea Policlinicii Nicolae Titulescu să fie reluată. După o triere amănunțită efectuată de personalul unităţii sanitare, respectiv, măsurarea temperaturii, și echiparea cu mască și botoși, persoanele care au probleme de rezolvat vor putea să intre în incinta policinicii.
Încă de la primele ore ale dimineții, curtea Policimicii a fost plină. Majoritatea peroanelor erau programate la cabinetele medicilor specialişti. Personalul Policlinicii păstrează legătura în permanență cu pacienţii programaţi.
Policlinca Nicolae Titulescu a fost închisă acum o săptămână pentru efectuarea dezinfecției și a testelor pentru noul Covid-19, după ce aici a fost înregistrat primul caz de infectare în rândul cadrelor medicale din Buzău. Un medic neurolog s-a testat pentru noul virus, iar rezultatul a fost pozitiv. Acesta a fost internat la Spitalul Râmnicu Rărat.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ