Poliția îi caută pe pasagerii decapotabilei

0
38

Inconștiență pe “drumul morții”
Inspectoratul Județean de Poliție Buzău s-a autosesizat cu privire la șoferul și pasagerul unei decapotabile care s-au ridicat în picioare în timp ce autoturismul rula pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, DN2E85. Cei doi sunt căutați și de polițștii rutieri din județele limitrofe.
Imaginile surprinse de jurnalistul Alex Dima pe DN2E85, în apropiere de municipiul Râmnicu Sărat, au scandalizat opinia publică. În contextul în care nu mai departe de luna trecută au avut loc pe acest drum mai multe accidente mortale, șoferul unei decapotabile alături de un copil s-au ridicat în picioare în timp ce autoturismul rula cu viteză.
SURSA ALEX DIMA FACEBOOK
„Asa arata inconstienta! Pe E85, un drum plin de cruci. Un individ circula in picioare intr-o decapotabila…Grav este ca in masina sunt si copii care urmeaza exemplul…”, scrie buzoianul Alex Dima pe pagina sa de Facebook. Inspectoratul Județean de Poliție s-a autosesizat cu privire la imaginile apărute în spațiul public iar protagoniștii sunt acum căutați.
Oamenii legii solicită conducătorilor auto să nu repete acest fel de comportament la volan pentru că își pun în pericol viața.
Doar în prima parte a acestui an în județul Buzău s-au produs 36 de accidente rutiere grave, multe dintre ele pe DN2 E 85, în urma cărora 18 persoane și-au pierdut viața iar alte 28 au fost rănite.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ