POLIȚIA, LA CEAS ANIVERSAR! Un agent din Râmnic, polițistul anului

0
297

Politistii buzoieni au sărbătorit, cu o zi în avans, Ziua Politiei Române. Adunati în Sala mare a Consiliului Judetean, oamenii legii au fost felicitati de toate autoritătile locale. Cu această ocazie, peste 150 de angajati ai Inspectoratului de Politiei au fost avansati în grad, iar politistul anului a fost declarat un agent din Râmnicu Sărat .
Peste o sută de agenți și ofițeri ai Inspectoratului Județean de Poliție au fost astăzi prezenți în Sala mare a Consiliului Județean, unde au sărbătorit Ziua Poliției în avans. La eveniment au fost prezente persoane atât din administrația publică, dar și din sfera militară. Toți au ținut să ureze câte ceva polițiștilor buzoieni acum când marchează 195 de ani de la înființarea Poliției. La ceas aniversar, peste 100 de angajați ai Poliției buzoiene au fost avansați în grad, iar alții au primit diferite distincții pentru implicarea lor în munca pe care o desfășoară.
Polițistul anului a fost declarat un agent care își desfășoară activitatea la Râmnicu Sărat și care s-a remarcat pentru modul în care a intervenit în destructurarea unui grup infracțional.
Poliția Română sărbătorește mâine 195 de ani de înființare, prilej cu care vor fi organizate mai multe activități specifice la care vor lua parte buzoienii prezenți în Parcul Crâng.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ