POLIȚIA, LA CEAS ANIVERSAR

0
157

Polițiștii buzoieni au sărbătorit, în avans, Ziua Poliției Române. Adunați în sala Teatrului George Ciprian, oamenii legii au fost felicitați de către autoritățile locale pentru aniversarea celor 197 de ani de la înființarea Poliției Române. În cadrul ceremoniei, zeci de polițiști au fost avansați în grad.
Sala Teatrului ”George Ciprian” a găzduit, vineri, festivitatea ocazionată de Ziua Poliției, în cadrul căreia zeci de polițiști au fost avansați în grad la termen. Polițiștii buzoieni au fost felicitați de către reprezentanții Prefecturii, Primăriei Buzău, Armatei, Parchetului și Tribunalului pentru aniversarea a 197 de ani de la înființarea Poliției Române. Ca în fiecare an, zeci de oameni ai legii au fost avansați și felicitați pentru munca depusă.
În cadrul evenimentului, a fost desemnat și polițistul de onoare al anului. De data aceasta, premiul a fost însușit de o echipă din cadrul Inspectoratului de Poliție. Totul s-a făcut după o analiză amănunțită a activității candidaţilor propuşi pentru această distincţie.
Sala Teatrului ”George Ciprian” a fost plină, la festivitate fiind prezenți cadre în rezervă, precum și foşti comandanţi ai Inspectoratului de Poliție Județean, ieşiţi între timp la pensie. Manifestările dedicate Zilei Poliţiei Române se încheie duminică, în Parcul Crâng, unde polițiștii își vor expune tehnica din doatre și vor face demonstrații în fața buzoienilor.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ