POLIȚIA LOCALĂ SE DESFIINȚEAZĂ ȘI SE REÎNFIINȚEAZĂ! CONTINUĂ RĂZBOIUL PRIMĂRIEI CU POLIȚIȘTII LOCALI

2
546

Astăzi, s-a mai înregistrat un episod al telenovelei intitulate disponibilizarea celor 300 de polițiști locali. Așa cum Tv Buzău a anunțat zilele trecute, consilierii locali au aprobat proiectul prin care s-a desființat Direcția de Poliție Locală, structură aflată în sobordinea primarului pentru a se înființa Poliția Locală a Municipiului Buzău, instituție ce se va afla sub controlul Consiliului Local Municipal. Manevra are ca scop disponibilizarea polițiștilor locali cu atribuții de pază. Ședința consilierilor a avut parte și de polemică. Unii consilieri reclamă că prin disponibilizarea celor 300 nu se face o economie importantă în buget.
Discuțiile au atins și problema procesului. Deși există cutuma că deciziile judecătorești nu se discută, însuși fostul șef al Tribunalului, C-tin Florescu a comentat decizia fostei sale colege, judecătoarea Iulia Câmpeanu.
Prin urmare, noua Poliție Locală se va organiza prin preluarea de personal din vechea direcție, dar fără cei 300 de polițiști locali care se ocupau de paza școlilor, Noua manevră a primăriei lasă în offside decizia Tribunalului Buzău care a suspendat organigrama Primăriei. Chiar dacă vor câștiga procesul ce are termen marți 27 decembrie la Curtea de Apel Ploiești polițiștii locali nu se vor putea întoarce la serviciu întrucît vechea instituție la care erau angajați nu mai există. Cu siguranță, nici polițiștii locali nu se vor da bătuți și vor reacționa. Rămâne să vedem cum, în zilele următoare.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Ca sa fiu sincer,asta nu e clm.,sunt măscărici ,unii fac prezenta.
    Dați cu banii unde vrea Toma.
    Nici unul nu cere care sunt sumele reale ce se plătesc.
    Primarul arunca sumele dinainte de tăierile pe care le-a făcut si o tine așa pana la nemurire!
    Mincinos!Nu spune adevărul.

  2. Sunt curios ca inainte de alegeri acesti domni tot asa vor reactiona!(inaite de alegeri o sa le trebuie dublu de pol.loc.ca pentru votarea lor si famiilor!!!)

LĂSAȚI UN MESAJ