Poliţist buzoian, mort într-un accident, în Braşov

0
591

Șeful Postului de Poliție din Breaza, Cristi Oprea, a murit vineri într-un accident rutier, produs la Rupea, în județul Brașov. Soția sa și fiica, în vârstă de 3 ani, au fost rănite şi sunt internate în spital. În același accident, a mai murit și un al doilea bărbat, un prieten al familiei Oprea.
Doi bărbaţi au murit într-un accident produs la Rupea, unde o maşină a intrat pe contrasens şi s-a izbit puternic de un TIR. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, în urma impactului puternic, două femei au suferit răni grave şi au fost transportate la UPU Braşov. De asemenea, în accident a fost rănită şi o fetiţă de 3 ani, aceasta fiind preluată de un echipaj de la Ambulanţă. Doi barbati au decedat pe loc.
Unul dintre bărbaţii care şi-au pierdut viaţa în accident este Cristi Oprea, şeful postului de poliţie Breaza, din judeţul Buzău, în vârstă de 39 de ani, iar cel de-al doilea este un prieten al familiei poliţistului. Cristi Oprea, alături de soția sa, de fiica cea mică și de doi soți, prieteni ai familiei, se îndreptau vineri dimineață spre Târgu Mureș, pentru a-și lua fetele dintr-un cantonament, la handbal. Toate victimele se aflau în maşina care, pe Drumul naţional 13 Braşov –Târgu Mureş, la ieşirea din Rupea, a pătruns pe contrasens într-o curbă, izbindu-se puternic de un TIR. În urma coliziunii extrem de puternice, șeful Postului de Poliție Breaza a murit, la fel și cel care se afla în dreapta sa. Soția polițistului care se afla pe bancheta din spate, fiica celor doi și soția celui de-al doilea bărbat mort au fost rănite și au fost transportate la spital.

Laurenţiu Marinov/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ