POLIȚIST PE MOTOCICLETĂ, ACCIDENTAT ÎN MISIUNE

0
329

Accident, cu consecinţe juridice deosebit de grave pentru o şoferiţă de 32 de ani. Femeia a lovit cu maşina un poliţist pe motocicletă, care pornise în urmărirea sa. În urma impactului, agentul de la Serviciul Rutier a scăpat cu viaţă, iar motocicleta care a ricoşat într-un taxi, a luat foc. Imediat după accidentul care a avut loc în apropierea rondului de pe Calea Eroilor, şoferiţa a fugit. A fost prinsă la câţiva kilometri distanţă şi a fost reţinută pentru tentativă de omor.
Viața unui polițist, în vârstă de 29 de ani, din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliţie Buzău, a fost pusă în pericol de șoferița care conducea un Fiat roșu, şi care a produs un accident pe Calea Eroilor, în apropiere de Kaufland. Polițistul se afla pe motocicleta de serviciu şi pornise în urmărirea mașinii care nu a oprit la semnalele regulamentare. În urma impactului, motocicleta a ricoșat într-un taxi şi a luat foc, iar femeia care a provocat accidentul a fugit. Din fericire polițistul a scăpat cu viață, dar s-a ales cu câteva răni ușoare.
Peste zece kilometri a reușit să fugă, șoferița implicată în accidentul cu polițistul de pe motocicletă. Aceasta a fost oprită de două echipaje ale Poliției Locale Buzău în dreptul în dreptul unei benzinării aflată la ieșirea din Buzău spre Ploiești.
Şi colegii poliţistului din Sindicatul Europol, susțin într-o postare pe Facebook, că femeia l-ar fi lovit intenţionat pe agent.
După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus.
Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.
Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului.sursa: Facebook
Astfel, de la o problemă tehnică măruntă la maşină, ce s-ar fi putut solda, cel mult cu o amendă, femeia a ajuns să fie acuzată de o infracţiune extrem de gravă, cea de „tentativă de omor ” sub forma ultrajului, la care se adaugă și acuzaţia de „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ