POLIŢIŞTI ÎN BUCĂTĂRIE

0
73

A devenit tradiţie pentru poliţiştii buzoieni ca, în apropiereaZilei Poliţiei Române, gândurile lor să se îndrepte către persoanele defavorizate. Având în vedere că pe data de 25 martie se va sărbători Ziua Poliţiei, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău în colaborare cu Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, Secţia România, a organizat o acţiune umanitară, ai cărei beneficiari sunt aproximativ 30 de persoane care se află în Aşezământul Social „Sf. Sava” din comuna Ulmeni.
Evenimentul a debutat joi dimineaţă, cu un concurs de gastronomie, în cadrul căruia trei echipe formate din poliţişti de la mai multe structuri ale IPJ Buzău au pregătit un meniu de prânz, de post, în bucătăria pusă la dispoziţie de restaurant din municipiul Buzău.

Deşi numai una dintre echipe a fost declarată  câştigătoare, concurenţii au făcut tot ce au putut pentru a pregăti cele mai gustoase preparate, pe care le-au servit ulterior bătrânilor şi celorlalte persoane găzduite de centrul de ocrotire de la Ulmeni.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ