POLIȚIȘTI LOCALI, SUB ACOPERIRE

0
704

Îi veți vedea pe stradă, însă nu veți ști că sunt oameni ai legii. Vorbim despre mai mulți polițiști locali care, în ultima perioadă, patrulează pe străzile din municipiu îmbrăcați civil. Măsura are drept scop reducerea faptelor antisociale, atât pe timpul zilei, cât și noaptea.
Primăria diversifică paleta de strategii menite să reducă numărul faptelor antisociale produse pe raza municipiului Buzău. Recent, primarul Constantin Toma a a dezvăluit noua strategie a polițiștilor locali de a descoperi faptele antisociale. Aceștia au găsit încă o modalitate de a-i arde la buzunar pe cei care încalcă legea, comițând fapte antisociale. Mai exact, o parte dintre polițiștii locali au pus uniforma în cui și au îmbrăcat haine civile, plimbându-se atât ziua, cât și noaptea printre buzoieni pentru a-i depista pe răufăcători.
De când au adoptat noua strategie, civilii de la Poliția Locală sancționează fel de fel de fapte, de la spartul semințelor pe domeniul public până la consumul de alcool și depozitarea gunoiului menajer în locuri interzise.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ