Polițiști răniți în acțiune

0
51

Felicitați de către colegi și conducerea IPJ Buzău
Doi polițiști din cadrul Insectoratului Județean de Polișție Buzău au fost răniți în timp ce încercau să aplaneze un conflict familial. După ce au reușit să îl imobilizeze pe agressor, polițiștii au fost felicitați de șeful IPJ Buzău și de către colegi.
Doi polițiști buzoieni au fost solicitați să intervină în localitatea Lipia pentru protejarea unei femei și cei doi copii ai săi, întrucât aceasta sesizase, prin apel 112, că soțul este violent și o agresează. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe femeia în vârstă de 43 de ani și pe soțul acestei de 49 de ani. În momentul în care a văzut că polițiștii încearcă să aplaneze conflictul, bărbatul a devenit violent astfel încât s-a impus mobilizarea acestuia. În timpul intervenției pentru aplanarea conflictului, polițiștii au suferit leziuni la nivelul membrelor, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. Pentru faptul că au intervenit punându-și viețile în pericol, cei doi polițiști au fost felicitați de șeful Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.
Polițiștii au primit îmbrățișări și din partea colegilor.
IPJ Buzău a demarat cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie. De asemenea, cazul a fost sesizat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, care a demarat cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, ulterior instanța eliberând pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ