Polițiștii, la datorie în luna concediilor

0
9

Infracțiunile stradale, în scădere
De la începutul anului și până în prezent, polițiștii au constatat o scădere a infracțiunilor stradale. Ne referim aici la furtuni, tâlhării sau fapte cu violență care aduc de fiecare dată neîncredere în rândul cetățenilor dar și teamă. Oamenii legii sunt de părere că trendul faptelor de natură penală care se încadează în acest tip este unul descrescător și se fac toate eforturile astfel încât să rămână la nivelul cât mai de jos.
Sezonul estival va însemna pentru polițiști mai puține concedii și mai multe activități pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică pentru buzoieni.
Recent, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au pus în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară, în Buzău şi Bucureşti în cadrul unor dosare penale în care sunt cercetate infracţiuni de proxenetism, producere, deținere și comercializarea produselor din tutun, în afara antrepozitului fiscal, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv braconaj. Activități de acest gen, fără îndoială vor avea loc și în perioada următoare.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ