Polițiștii locali au găsit un portofel! Ce au facut cu el?

0
56

Un buzoian care si-a pierdut portofelul se poate considera norocos, asta pentru ca o patrula de la Politia Locala a gasit portofelul. In urma verificarilor, a fost gasit si proprietarul care si-a recuperate documentele si banii.
Politisti locali care își desfășurau activitatea pe str. Pompiliu Stefu, din Municipiul Buzau, au gasit pe stradă un portofel. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că în interiorul portofelului se aflau documente personale si suma de 550 lei. La scurt timp a fost identificat proprietarul portofelului, care a fost invitat la sediul Poliției Locale, unde i-au fost înmanate bunurile pierdute.
Pe langă bani, in portofel se aflau si cateva carduri alături de documentele de identitate. Polițiștii locali i-au recomandat cetățeanului să fie atent atunci cînd deține asupra sa bunuri importate iar în schimb oamenii legii s-au ales cu mulțumiri.
Oamenii legii avertizează cetățenii municipiului Buzău că insuşirea bunurilor găsite și nedeclarate sau predate organelor de poliție ori proprietarului de drept în maxim 10 zile constituie infracțiune. Fapta se poate pedepsi cu amendă sau închisoare de la o lună la 3 luni.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ