Popa Constantin vs Petre Emanoil Neagu – Actul II

0
12

Continuă contrele în plenul Consiliului Județean
La ultima ședință a Consiliului Județean Buzău s-a consumat cel de-al doilea act din conflictul apărut între președintele Petre Emanoil Neagu și consilierul județean Constantin Popa. De această dată, discuțiile au apărut ca urmare a faptului că șeful legislativului județean nu dă posibilitatea consilierilor să își exprime votul în legătură cu aprobarea unei hotărâri, pentru că lista cu proiecte este citită pe repede înainte. Practic, consilierii au reclamat nu au timp să spună dacă sunt sau nu împotrivă.
Ulterior, președintele CJ Buzău și-a cerut scuze și a precizat că la ședința viitoare va da posibilitatea consilierilor să își motiveze votul.
Este al doilea conflict între cei doi reprezentanți ai Consiliului Județean. La ședința din luna ianuarie au apărut discuții după ce președintele Petre Emanoil Neagu le-a transmis aleșilor că nu pot să vorbească în plenul ședinței fără a cere voie.
Ședințele Consiliului Județean Buzău au ieșit în evidență în ultima perioadă atât prin faptul că sunt destul de scurte cât și ca urmare a lipsei de poziții pe care consilierii o au în legătură cu proiectele supuse dezbaterii.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ