POSTURI MULTE LA SPITALUL JUDEȚEAN

0
622

Un număr de 11 posturi cu normă întreagă pentru medici au fost scoase la concurs de Spitalul Județean de Urgență Buzău. 3 dintre acestea sunt la Centrul de Sănătate Multifuncțional Pârscov.
La sfârșitul lunii februarie, Spitalul Județean de Urgență Buzău a scos la concurs 11 posturi pentru medici. 8 dintre acestea sunt la unitatea medicală din orașul Buzău, iar 3 dintre ele sunt la Centrul de Sănătate Multifuncțional Pârscov.
Cei care vor aplica pentru un post de medic cu normă întreagă trebuie să susțină patru probe: probă scrisă, două probe clinice și probă practică. Tematica și bibliografia pentru fiecare specializare în parte pot fi consultate pe site-ul oficial al unității spitalicești.
Înscrierile la concurs se fac în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău timp de 15 zile calendaristice de la apariția anunțului, iar concursul se va organiza în perioada cuprinsă între 31 și 90 de zile de la publicarea în săptămânalul „Viața Medicală.” Actele necesare pentru dosarul de încriere sunt menționate pe site/ul spitalului. Informații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Resurse Umane și Salarizare din cadrul Spitalului Județean.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ