Poză de…partid ! Aleșii PSD alături de prim-ministrul Grindeanu

0
179

Adunarea Generală a Asociatiei Comunelor din România s-a transformat intr-o sesiune foto intr-una din pauze. Mai multi primari si parlamentari buzoieni din PSD s-au fotografiat alături de prim-ministrul Sorin Grindeanu. Printre acestia, Marcel Ciolacu, presedintele PSD Buzău si primarul comunei Balta Albă, Ionel Marin.
PSD-iștii buzoieni au vrut să imortalizeze participarea la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România. Asa că s-au fotografiat cu prim-ministrul Sorin Grindeanu. Fotografia a fost postată de deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook și a strîns în cîteva ore sute de like-uri și comentarii. Prim-planul imaginii este luat de prim-ministrul Sorin Grindeanu alături de parlamentarul buzoian Marcel Ciolacu și primarul comunei Balta Albă, Ionel Marin.
În același cadru au mai fost surprinși primarii comunelor Vîlcelele, Rîmnicelu, Valea Salciei, Puiești sau Boldu. Cadrul este completat de deputatul Ionela Dobrică, fost subsecretar de stat la Comunicații, Dănuț Păle, deputat la primul mandat și deputatul Sebastian Radu, fost viceprimar al Primăriei Municipiului Buzău. La aceeași întrunire a participat și Liviu Dragnea, președintele PSD, care a promis aleșilor locali majorarea salariilor în contextul în care la acest moment există functionari care cîștigă mai mult față de un primar.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ