PRECAUŢIE MAXIMĂ LA ŞEDINŢA CONSILIULUI JUDEŢEAN

0
28

O şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean s-a desfăşurat miercuri dimineaţă, în Sala Mare, în condiţii de maximă precauţie şi cu respectarea strictă a regulilor de distanţare socială. Întâlnirea aleşilor judeţeni a avut loc la scurt timp după ce unul dintre consilieri, medicul Adrian Zoican a fost confirmat pozitiv la testul pentru Covid 19. În aceste condiţii, conducerea Consiliului Judeţean a luat legătura cu toate persoanele care au intrat în contact în ultima perioadă cu doctorul Zoican. Concluzia a fost că niciunul dintre consileri sau angajaţi ai Consiliului nu prezintă simptome.
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău insistă pe respectarea normelor de protecţie sanitară, mai ales că starea actuală s-ar putea prelungi pe lungă perioadă de timp.
Şedinţa extraordinară ce a avut pe ordinea de zi proiecte urgente s-a desfăşurat în Sala Mare a Consiliului Judeţean. Consilierii au purtat măşti de protecţie şi au stat la distanţă mare unii de alţii. Cinci dintre aleşi, printre care şi Adrian Zoican au votat proiectele de hotărâri supuse aprobării, prin telefon.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ