PREFECTUL A CERUT DEMITEREA ŞEFEI GĂRZII DE MEDIU

0
21

Prefectul judeţului, Leonard Dimian cere demiterea şefei Gărzii de Mediu, Carmen Ichim pe care o acuză de proasta gestionare problemelor privind poluarea la nivelul judeţului. Într-un mesaj transmis presei, prefectul face referire la cel mai recent caz de poluare, cel de la Râmnicu Sărat.
Dezastrul ecologic din județul Buzău este de mari proporții, mai spune prefectul care susţine că are probe în acest sens. În urma unor controale tematice desfășurate de echipe ale Instituției Prefectului în mai multe comune ca urmare a numeroaselor sesizări de la cetățeni am descoperit mormane imense de deșeuri aruncate pe câmpuri. Vernești, Siriu, Pănătău sau Calvini sunt localități aproape sufocate de gunoaie și în care autoritățile nu depun eforturi pentru a menține mediul curat și au găsit ca soluție îngroparea deșeurilor. De vină ar fi pentru toate aceste situaţii Garda de Mediu, motiv pentru care prefectul cere demiterea şefului acesteia, Carmen Ichim.
Leonard Dimian a făcut, pentru o perioadă de timp echipă cu Carmen Ichim, atunci când aceasta deţinea funcţia de prefect, iar actual şef de la Casa Albă era subprefect.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ