PREFECTUL, ÎNCOLȚIT ÎN FILTRU! PASAGERII UNUI AUTOBUZ, NEMULȚUMIȚI DE BLOCAREA DRUMULUI

0
78

Codul Roșu instituit în această dimineață a încins spiritele. Polițiștii rutieri organizați în filtre la ieșirile și intrările din oraș au oprit circulația pe unele tronsoane de drum printre care Buzău – Rîmnicu Sărat. În jurul orei 10.00 prefectul și comandantul ISU s-au deplasat pe teren pentru a lua pulsul de la filtrul instituit la intrarea în comuna Mărăcineni. La scurt timp, după ce au ajuns, polițiștii au oprit în trafic un autobuz plin cu muncitori care se deplasau de la Buzău spre casă la Poșta Cîlnău.
Cînd au aflat că nu pot trece mai departe, ca urmare a faptului că drumul este blocat, a izbucnit scandalul. Oamenii au acuzat autoritățile că nu deschid traficul deși carosabilul permitea circulația autovehiculelor.
Pasagerii au fost sfătuiți să se adăpostească în incinta Primăriei Mărăcineni, pînă la expirarea Codului Roșu. În cele din urmă șoferul a ales să se întoarcă cu pasagerii în municipiul Buzău.
Autoritățile fac apel la cetățeni să respecte recomandările polițiștilor rutieri și să nu forțeze filtrele instituite la intrările și ieșirile din oraș pentru a preîntîmpina eventuale situații neplăcute.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ