PREFECTUL JUDEŢULUI, MESAJ PENTRU CETĂŢENI ŞI ALEŞI

0
76

Silviu Iordache a transmis o scrisoare deschisă prin care îndeamnă la vaccinare
Prefectul Silviu Iordache a adresat o scrisoare deschisă tuturor cetăţenilor județului Buzău, dar şi reprezentanţilor autorităţilor locale, prin care îi îndeamnă să se vaccineze anti-Covid 19. Revenirea la normalitate depinde de bunul mers al campaniei, susţine, prefectul, în condiţiile în care în ultima perioadă se resimte o oarecare reticenţă faţă de vaccinare.
Discuţii cu cetăţenii şi mesaje clare. Asta le cere prefectul judeţului, Silviu Iordache aleşilor locali, printr-o scrisoare deschisă în care susţine importanţa vaccinării.
“Oferiți transparenţă și claritate în mesaje, angajați cetățenii în discuții, fiți exemplu personal și oferiți mesaje publice care sa susțină importanța vaccinării.
Aleșii publici sunt direct responsabili de bunăstarea și sănătatea comunității locale. Nici un efort nu este prea puțin pentru a reveni la normalitate. Iar acest lucru este posibil doar prin scăderea reticenței față de vaccinare care ne afectează profund capacitatea de a învinge COVID-19”, a transmis prefectul Silviu Iordache.
Mesajul prefectului vine în contextul în care, activitatea în centrele de vaccinare din întreg judeţul Buzău pare că a intrat în impas. Listele de aşteptare pentru vaccinare sunt aproape goale, iar luni se înregistrau peste 8.600 de locuri disponibile.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ