PREFECTURA, CU CONTURILE BLOCATE! Poprire și pe salariul prefectei

0
163

Prefectura Buzău are conturile blocate. În plus, nici prefectul Carmen Ichim nu îsi poate încasa salariul. Totul pleacă de o decizie a instantei pronuntată în anul 2012 si care nu a putut fi pusă în aplicare. Acum, chiar dacă nu este vinovată, Carmen Ichim trebuie să suporte prevederile legii, la fel si institutia pe care o conduce.
Nici nu a fost bine instalată în scaunul de prefect, că s-a trezit că nu își poate încasa salariul. Carmen Ichim se află în situația în care are proprire pe contul personal. În plus, și conturile Instituției Prefectului sunt în acest moment blocate. Totul pleacă de la o hotărâre judecătorească definitivă și irevocabilă, pronunțată în anul 2012, care nu a fost pusă în aplicare de prefectul de la acea vreme. Ba mai mult, se pare că decizia judecătorilor care creează probleme în Prfeectură nici măcar nu poate fi pusă în aplicare.
Între timp, la Prefectură a ajuns și raportul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne , care a efectuat mai multe verificări la instituție în luna martie, după plecarea Aureliei Mitrea. Prefectul Carmen Ichim spune că, în urma controlului, Instituției Prefectului i-au fost trasate peste 150 de măsuri pentru remedierea deficiențelor constatate, care trebuie puse în practică rapid.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ