Prefectura răspunde social-democraților buzoieni

0
8

“Dumnezeu îți dă dar nu își bagă și în traistă”
Social-democrații buzoieni au acuzat guvernul liberal de faptul că primăriile PNL au primit la Buzău mai mulți bani din fondul de rezervă decât toate celelalte comune la un loc, făcând trimitere și către Instituția Prefectului. În replică, reprezentanții Prefecturii au preciazat că banii au fost alocați în funcție de cât a solicitat fiecare primar de comună.
Cele 10 localități administrate de primari liberali au primit din Fondul de Rezervă al Guvernului mai mulți bani decât toate celelalte comune la un loc, se arată într-o informare a organizației județene a Partidului Social Democrat Buzău. Prin urmare, parlamentarii PSD au anunțat că vor solicita Instituției Prefectului un raport privind modul în care a fost întocmită nota de fundamentare în baza căreia primăriile din județ au primit bani de la Guvern. Reprezentanții Prefecturii spun că alocările au fost făcute de către Guvern și nu de Prefectură.
În completare, subprefectul Marieta Boloș a declarat că au existat primării PSD care nu au solicitat niciun ban din Fondul de Rezervă.
67 de primari ai PSD din județul Buzău au anunțat că vor da în judecată Guvernul pentru modul în care au fost alocați banii din Fondul de Rezervă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ