PREGĂTIRI DE SĂRBĂTORI

0
106

Au început pregătirile pentru împodobirea orașului cu instalații luminoase și ghirlande. Data de 1 Decembrie trebuie să găsească Buzăul pregătit de sărbătoare, iar Primăria deja se află pe ultima sută de metri cu pregătirile de iarnă astfel încât să ofere buzoienilor cât mai multe surprize plăcute.
Vor fi mai multe poluri ale distracției în Buzău, pe toată durata lunii decembrie. Pe platou va fi organizat un târg de Crăciun, care va fi inaugurat pe 1 decembrie. Mii de buzoieni vor sărbători aici în fiecare zi și vor asista la petrecerea de Revelion, organizată în fața Palatului Comunal. Pe lângă patinoarul mobil amplasat pe platou, sub plasa de lumini, buzoienii se vor putea bucura de instalațiile luminoase montate pe marile bulevarde.
În prezent, autoritățile locale caută și cel mai frumos brad care să fie amplasat în centrul orașului. Dacă joi deja se lucra la montarea plasei de lumini, zilele trecute au fost montate instalațiile pe marile străzi, acum se așteaptă ca centrul orașului să fie îmbogățit cu un pom de Crăciun.
La fel ca anul trecut, în centrul orașului va fi amenajat și un târg de Crăciun, de unde buzoienii pot achiziționa cadouri sau pot servi ceva de mâncare sau de băut.
Surpriza de anul acesta o constituie iluminatul festiv de pe Calea Eroilor, care va avea parte de ornamente spectaculoase.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ