PREGĂTIRI PENTRU UN IMPORTANT EVENIMENT

0
48

Au fost stabilite detaliile celui mai mare eveniment oficial ce va fi găzduit anul acesta la Buzău. Este vorba sespre o reuniune economică internaţională, programată la sfârşitul lunii mai, la care sunt aşteptaţi să participe peste 80 de înalţi responsabili ai Uniunii Europene pe probleme de comerţ, miniştri şi comisari europeni.
La sfârşitul lunii mai, este programat la Buzău un eveniment internaţional deosebit de important. Consiliul Județean va organiza în parteneriat cu Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat o întâlnire informală a unui grup de afaceri al Comisiei Europene, unde vor fi discurtate chestiuni privind armonizarea deciziilor comerciale la nivelul Uniunii Europene. La eveniment sunt aşteptaţi nu mai puţin de 85 de comisari europeni, miniştri, oameni de afaceri şi alţi înalţi demnitari europeni, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii ale vizitei.
Programul oficialilor europeni din zilele de 30 şi 31 mai a fost stabilit, din punct de vedere tehnic, dar se pare că unii dintre oaspeţi îşi vor prelungi vizita la Buzău.
În timpul şederii la Buzău, oficialii europeni vor vizita cele mai importante obiective turistice din judeţ.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ