PREGĂTIȚI PENTRU EUROPARLAMENTARE

0
59

Liberalii se declară pregătiți pentru alegerile europarlamentare. Cu câteva zile înainte de startul campaniei electorale, trei dintre candidații PNL s-au aflat la Buzău. Aceștia spun că lista Partidului Național Liberal pentru Parlamentul European este una foarte bună, iar echipa aflată în cursa electorală poate aduce un beneficiu țării noastre prin proiectele pe care le-a gândit.
Liberalii se declară pregătiți să demareze campania electorală pentru alegerile europarlamentare. Pentru cursa pentru Parlamentul European, candidații aflați pe lista Partidului Național Liberal sunt hotărâți să facă o campanie pe stradă și chiar din poartă în poartă pentru a cunoaște cât mai bine dorințele alegătorilor.
Liberalii afirmă că lista concepută pentru alegerile europarlamentare conține profesioniști din diferite domenii. În plus, susțin candidații liberali, partidul pe care îl reprezintă este apropiat de conceptele Uniunii Europene.
Liberalii spun că au mai multe proiecte pe care le vor dezbate în Parlamentul European și care vizează, în special, tinerii, precum și accesul facil la fondurile europene.
Campania electorală pentru alegerile europarlamentare va începe pe 27 aprilie.

DENISA IRIMIA/ ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ